Samen voor Schiermonnikoog
header_laag_2.jpg

Fractie

Fractie

kandidatenlijst van 2018

 1. Johan Hagen (wethouder)
 2. Annet van der Meulen (raadslid)
 3. Klaas Kruiger (raadslid en fractievoorzitter)
 4. Bart Pastoor (raadslid)
 5. Bert Korendijk (raadslid)
 6. Marja Been
 7. Halbe Kroes
 8. Esther Hagen
 9. Remmelt Mulder
 10. Jeanette Ridder
groepsfoto_Samen-voor-Schiermonnikoog.jpg

Bestuur

 • Roland Sikkema (voorzitter)
 • Marieke Visser-Blauwwiekel (penningmeester)
 • Jeanette Ridder (secretaris)
 • Esther Hagen
 • Halbe Kroes
 • Remmelt Mulder

johan.jpg

1. Johan Hagen (62 jr.)

“Na 18 jaar in de gemeenteraad voor de CGS vind ik het een mooie uitdaging om mij de komende jaren in te zetten voor ‘Samen’. Daarnaast maak ik mij als melkveehouder sterk voor het bio-divers boeren, wat beter past bij Schiermonnikoog.”
anette.jpg

2. Annet van der Meulen (56 jr.)

“Als fysiotherapeute ben ik nauw betrokken bij het wel en wee van de eilanders. Graag zet ik mij via ‘Samen voor Schiermonnikoog’ in om alles rondom gezondheid en welzijn, voor alle leeftijden, zo optimaal mogelijk te laten functioneren.”
klaas.jpg

3. Klaas Kruiger (36 jr.)

“Met heel veel plezier werk ik aan Samenwerkingsschool Yn de Mande. Graag ga ik de uitdaging aan om de komende jaren mij nog meer in te zetten voor het eiland Schiermonnikoog.”
bart.jpg

4. Bart Pastoor (39 jr.)

“In mijn werk bij Om de Noord vervul ik met plezier de wensen van mijn gasten. Zo wil ik ook luisteren naar de wensen van de eilanders voor een leefbaar en welvarend Schiermonnikoog.”

bert.jpg

5. Bert Korendijk (60 jr.)

“Al ruim 35 jaar woon ik op het mooie Schiermonnikoog. We hebben het hier goed. Om dit te houden moeten we eensgezind voor de belangen van Schiermonnikoog en haar eilanders opkomen. Ik wil me daar sterk voor maken!”
marja.jpg

6. Marja Been (33 jr.)

“Onder het mom 'de jeugd heeft de toekomst' vind ik het belangrijk dat er jongeren opstaan die zich inzetten voor ons prachtige eiland Schiermonnikoog. Ik doe dat graag met ‘Samen voor Schiermonnikoog’ én met u!”

7. Halbe Kroes (33 jr.)

“Samenwerken zie je in de hele eilander gemeenschap. Daar moeten we trots op zijn. Ik hoop dat, naast mijn reguliere baan en als bevelvoerder bij de brandweer, mijn samenwerking met de nieuwe partij een positieve bijdrage levert voor het eiland.”
esther.jpg

8. Esther Hagen (34 jr.)

“Vol enthousiasme zet ik mij met Lytje Willem in voor een kindvriendelijk eiland, voor zowel onze eigen jeugd als jonge gasten. Daarnaast wil ik mij de komende jaren sterk maken voor een ondernemend en toeristisch aantrekkelijk Schiermonnikoog.”

remmelt.jpg

9. Remmelt Mulder (36 jr.)

“Hoe fijn het is om samen te werken aan een mooie toekomst voor ons eiland merk ik dagelijks. Bij de voetbalclub, de ondernemersvereniging, Stichting Lytje Willem of in de Tox Bar, overal geldt hetzelfde; samen staan we sterk!”
jeanette.jpg

10. Jeanette Ridder (55 jr.)

“Als ondernemer op dit Schiere eiland is het belangrijk je steentje bij te dragen. Ik ben heel blij met onze nieuwe partij, die staat voor het met respect omgaan met mede-eilanders, de toerist, mobiliteit, natuur, milieu en cultuurhistorische waarden.”